Vingino outlet en Vingino Sale

vrijdag 7 maart 2014

Nieuwe Vingino collectie bij KIXX Online

In de webwinkel van KIXX Online is de nieuwe collectie van Vingino binnen! En wat is het een mooie collectie. Deze zomer zien we weer veel nieuwe frisse kleuren en leuke nieuwe artikelen voor jongens en meisjes. De nieuwe collectie van Vingino is zoals we gewend zijn weer stoer en eigenzinnig! Het thema is gebaseerd op bloemen en fruit. Vrolijke kleuren en stoere prints. Zo combineren we weer felle neonkleuren met stoere legerprints. Voor de boys vallen de zwemshorts met vrolijke bloemenprints erg op deze zijn echt een eye-catcher! Geen saaie standaard kleding maar bijzonder en super modieus. De nieuwe collectie is qua draagcomfort uiterst comfortabel zo zijn de jeans een beetje swagger/baggy wat heerlijk draagt! Er is dus weer een zeer uitgebreide garderobe samen te stellen voor de jongens en de meiden. Kleding, schoenen, ondergoed, zwemkleding. accessoires en zelfs eyewear!

Extra korting met een KIXX Online kortingscode
Je kunt nu extra veel besparen op je Vingino aankopen door gebruik te maken van een kortingscode van KIXX Online. Natuurlijk zijn er altijd leuke acties en aanbiedingen, maar door gebruik te maken van een kortingscode kun je vaak extra veel besparen op je aankopen!


Extra veel besparen in de outlet
Ook deze maand zijn er weer heel veel nieuwe artikelen toegevoegd aan de outlet. Zo krijg je op alle Vingino artikelen het gehele jaar door 40-70% korting. De Sale artikelen die je in de Vingino outlet vind zijn van vorig seizoen of zijn Sale artikelen van veel verschillende webwinkels. Maar voor alle artikelen geld dat je flink kunt besparen op je aankopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten