Vingino outlet en Vingino Sale

zaterdag 31 augustus 2013

Vingino Sale op heel veel kleding!

De herfst en winter collectie van Vingino ligt weer in de winkels. Heel veel mooie nieuwe kleding zoals Vingino jassen, Vingino broeken, ondergoed, vesten, overhemden en veel meer ligt nu weer in de winkels. Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar de beste koopjes! Daarom hebben we speciaal een overzicht gemaakt van de beste aanbiedingen waaronder Vingino outlet kleding, kleding van het vorige seizoen en ook de nieuwe herfst- wintercollectie met korting.

Vingino Sale op veel kleding
Verschillende winkels bieden nu extra korting op de aankoop van nieuwe artikelen. Om hun klanten extra service te geven zijn er nu tal van leuke acties waarbij er extra veel korting te vinden is in verschillende winkels. Een compleet overzicht van alle Vingino aanbiedingen vind je op onze Vingino Sale pagina. Met korting die wel kan oplopen tot 70% van de orginele prijs!

Vingino kleding nieuwe seizoen
Vingino heeft voor het nieuwe seizoen weer heel veel leuke nieuwe artikelen toegevoegd aan haar collectie. Zowel voor de jongens als ook de meisjes zijn er weer leuke nieuwe prints, orginele kleuren en mooie nieuwe materialen gebruikt. Neem eens een kijkje op de Sale afdeling! Er is altijd wel iets leuks te vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten