Vingino outlet en Vingino Sale

maandag 12 augustus 2013

Vingino het kledingmerk dat iedereen kent!

Vingino is het kledingmerk voor jongens en meisjes het beste te omschrijven als modieus, eigenzinnig en stoer. Ook weer een zeer bekende kledinglijn die afkomstig is uit Nederland. Bij Vingino hebben ze oog voor detail. De jeans hebben veelal speciale vernieuwende wassingen waardoor ze opvallen, veel mensen herkennen het merk al van grote afstand. In 2001 is het welbekende kledingmerk gestart met de eerste collecties, hierbij hebben ze een geheel eigen identiteit ontwikkeld. Vanuit het hoofkantoor in Ermelo wordt er iedere dag weer hard gewerkt aan nieuwe ideeën en ontwikkelingen.
Vanwege de uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben ze de afgelopen jaren een zeer sterke positie op de Nederlandse markt aangenomen.


De afgelopen jaren is de collectie zeer uitgebreid van de welbekende jeans naar tops, ondergoed, accessoires, pyjama's, schoenen en zelfs een heuse brillencollectie!

Voor de tieners heeft Vingino een aparte lijn gecreëerd vanaf de zomer van 1014 zal deze er zijn! La Selezione di Gino. Deze collectie is verkrijgbaar in de maten 8-18 en heeft een meer fashionable look dan de reguliere collectie.

Vingino kleding is te koop in Nederland, Belgie, Scandinavie, Duitsland en Italie.

Vingino is in veel winkels verkrijgbaar, maar ook in veel online webshops, vaak kan je hier voordeliger kopen. In veel webwinkels zijn er kortingen te krijgen, meestal door aanmelding op de nieuwsbrief of het gebruik van speciale kortingscodes.

Het loont dan ook zeker de moeite om hiernaar op zoek te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten